Innergy©

 De basis van waar uit ik werk is Innergy©.

 

Ik ben absoluut geen zweverig type (geboren Groninger), maar uit ervaring weet ik dat één ding echt geldt, bij mensen en vooral bij dieren: Energie is overdraagbaar!

Als mens, dus ook als hondenbaasje, draag je steeds een bepaalde energie met je mee, die je terugziet in het gedrag van je hond. Als je je daar bewust van bent, dan kan je daar iets mee. Ook je hond werkt met je van uit zijn energie. Als jouw energie en die van je hond in één flow komen, dan ontstaat hetgeen wat ik Innergy noem: jullie voelen elkaar aan, er is wederzijds vertrouwen en begrip. Binnen deze Innergy is er rust en balans. En dus ook de perfecte basis voor het opbouwen van een band samen, training en werken met je hond. Het woord Contact staat centraal!

 

Als je bij mij komt trainen met je hond, kunnen we dat eventueel combineren met coachingsessies voor jezelf: Hoe meer je jezelf bewust bent van je overtuigingen, blokkades, triggers en patronen des te meer heb je grip op je eigen energie en kan je dit inzetten bij het trainen met je hond.